COMBI PAKKETTEN

Deze combi pakketten zijn speciaal samengesteld voor jou gemak. Het zijn leuke, praktische combinaties om jezelf of een ander cadeau te doen. Neem bij de haardventilator gelijk ook een kachelpijp thermometer en maak optimaal gebruik van je kachel. Of kies voor het pakket met de kolen/houttang en de hittebestendige handschoenen en zorg ervoor dat je veilig bent rondom het open vuur.

De combinaties

Zowel voor de HV-07, HV-09 als de HV-20 hebben we een combi pakket samengesteld met de kachelpijp thermometer. Naast een haardventilator is het namelijk ook handig om in bezit te zijn van deze thermometer. Je houdt er makkelijk de temperatuur van de kachel mee in de gaten en voorkomt zo dat je te heet of te koud stookt. Hiermee zorg je ervoor dat je het hout optimaal benut en creosoot vorming voorkomt.

De HV-07 + Kachelpijp thermometer

De HV-07 + Kachelpijp thermometer is een ideale combinatie wanneer je een ruime kamer hebt die verwarmt moet worden. De haardventilator is te gebruiken op vrijwel iedere soort kachel en bijna geruisloos (36 dB). Hij werkt op een temperatuur tussen de 50 tot 350°C en heeft een luchtstroom van 1,50-2 meter per seconde bij een temperatuur van 200-350°C. Met de kachelpijp thermometer kan je de temperatuur van je kachel makkelijk in de gaten houden.

De HV-09 + Kachelpijp thermometer

De HV-09 + Kachelpijp thermometer heeft als eigenschap dat het nog minder geluid maakt dan de HV-07. De haardventilator maakt rond de 25 dB geluid. Het heeft een luchtstroom van 1-1,83 meter per seconde bij een temperatuur van 200-350°C. De maximale temperatuur waarop de haardventilator werkt is 350°C. We raden het aan om een temperatuur tussen de 80-250°C aan te houden. Gebruik je kachelpijp thermometer om dit te controleren.

De HV-20 + Kachelpijp thermometer

Wanneer je niet genoeg ruimte hebt op je kachel, of in bezit bent van een speksteenkachel, is de HV-20 + Kachelpijp thermometer een ideale combi. De haardventilator bevestig je namelijk aan de kachelpijp, in plaats van dat je het bovenop de kachel zet. Hierdoor heb je alsnog de mogelijkheid om de warmte van je kachel door de ruimte te verspreiden. De HV-20 heeft een luchtstroom van 0,85-1,78 meter per seconde tussen 150-350°C. De maximale temperatuur is 400°C. Ook bij deze ventilator is het gebruiken van een kachelpijp thermometer een must.

Valhal Outdoor combinaties

We hebben verschillende pakketten gemaakt in combinatie met Valhal Outdoor producten. Valhal Outdoor is de specialist in koken met open vuur en maakt hiervoor kwalitatieve en innovatieve producten. Ook als je een kachel stookt bevindt je je rondom (open) vuur en is het belangrijk dat je veilig te werk gaat. De combi pakketten bestaan uit de HV-09 + Kolen/houttang + Handschoenen, de HV-07 + Kolen/houttang + Opbergkist, de HV-09 + Valhal Outdoor opbergkist en, als je al in bezit bent van een haardventilator, de handige set van de Valhal Outdoor kolen/houttang + Handschoenen om veilig te werk te kunnen gaan rondom het vuur.

Kolen/houttang

Met de kolen en houttang kan je gemakkelijk hout en kolen verplaatsen. Handig wanneer er kolen uit je kachel zijn gevallen, of je een paar houtblokken wilt toevoegen aan het vuur. De kolen/houttang heeft een lengte van 50 centimeter. Bij het gebruiken van deze tang hou je jezelf op een veilige afstand van het vuur. In combinatie met de hittebestendige handschoenen ga je met een gerust hart aan de slag!

Hittebestendige handschoenen

De Valhal Outdoor hittebestendige handschoenen zijn de perfecte handbeschermers rondom (open) vuur. Ze zijn gemaakt van zwart suéde runderleer en afgewerkt met kevlar draad. Ze vallen soepel en comfortabel om je handen heen. Voel je met deze handschoenen veilig rondom het brandende vuur. Bestel hem hier in combinatie met de handige kolen/houttang en de HV-09 voor een mooie prijs en geniet van jou ideale combi pakket!

Lees meer