Haardventilator 4 bladen

Door het gebruik van een haardventilator met 4 bladen, kun je op een milieuvriendelijke manier zorgen voor een betere verspreiding van de warmte, die jouw houtkachel, gaskachel of speksteenkachel geeft. Door het gebruik van een haardventilator met 4 bladen bespaar je 15 tot 18 procent van de stookkosten.

De haardventilatoren die wij leveren zijn eenvoudig in gebruik, deze kunnen eenvoudig op de kachel worden geplaatst en bij een temperatuur van 60 graden Celsius begint de haardventilator te draaien en wordt de warme lucht verspreidt. Het grote voordeel van de haardventilator is dat deze kan worden gebruikt zonder snoeren, stekkers of batterijen. Hierdoor maakt het niet uit waar in de kamer jouw kachel staat, de haardventilator kan eenvoudig worden geplaatst en is direct klaar voor gebruik.

Voordelen van een haardventilator met 4 bladen

Deze modellen haardventilatoren maken gebruik van 4 bladen in plaats van 3. Het voordeel aan een haardventilator met vier bladen is, dat de lucht gelijkmatiger wordt verdeeld. Door het extra blad wordt de lucht beter de kamer in geblazen.

De haardventilatoren maken geen geluid wanneer ze in gebruik zijn, hierdoor heb je er geen hinder van wanneer je in de kamer zit en geniet van de lekkere en aangename warmte.

Het is natuurlijk belangrijk dat de haardventilatoren ook veilig zijn, daarom zijn de haardventilatoren die wij verkopen uitgerust met een automatische beveiliging. Wanneer er een temperatuur bereikt wordt van 340 graden of hoger, dan stopt de haardventilator met draaien. Op deze manier wordt oververhitting uitgesloten.

Lees meer