Haardventilator 3 bladen

Door het gebruik van een haardventilator medium wordt de warmte van uw houtkachel of haard beter verspreid. De haardventilator die wij leveren is eco-vriendelijk aangedreven. De haardventilator medium heeft een aerodynamisch design waardoor de warmte door de gehele kamer wordt verspreid. De haardventilator is op zo'n manier ontworpen dat hij niet opvalt op uw houtkachel of haard.

Een groot voordeel van de haardventilatoren in ons assortiment is dat u geen stekkers, snoeren of batterijen nodig heeft. Door het uitstekende ontwerp van deze haardventilator medium gaat deze draaien bij een temperatuur van 60 graden of meer. Hierdoor vult de gehele kamer zich eenvoudig met de warme lucht die de haardventilator verspreid. Doordat de warme lucht van uw houtkachel of haardventilator medium beter wordt verspreid bespaart u op de stookkosten.

Gebruik haardventilator

De haardventilator medium kan eenvoudig op de haard of houtkachel worden neergezet. De haardventilator medium is veilig in gebruik door de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de haardventilator automatisch minder snel gaat draaien, wanneer een temperatuur van boven de 340 graden Celsius bereikt wordt. 

Wilt u ook 18% van u stookkosten besparen en een gelijke warmteverdeling van uw haard of houtkachel? Bestel dan een haardventilator medium.

Lees meer